Vadehavet og Marsken på spisebordet – sammenspil mellem turismeerhvervet og fødevareproducenter langs vadehavet

Info om indsatsen

  • Startdato

    15. maj 2020
  • Slutdato

    16. maj 2022
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    1.340.000
  • Decentrale erhvervsfremmemidler (kr.)

    670.000
  • Geografi

    Sydjylland
  • Finansiering

    Decentrale erhvervsfremmemidler
  • Indsatsområde

    Turisme
  • Støttemodtagerens navn

    Tønder Kommune

Projektbeskrivelse

Projektet er et pilotprojekt, der skal være med til at kickstarte turisme- og fødevareerhvervet efter COVID-19.

Formålet med projektet er:

  1. at skabe nye samarbejder på tværs af værdikæden og styrke virksomhedernes indtjening og evne til at forretningsudvikle i partnerskaber
  2. at skabe en langsigtet indsats omkring lokale fødevarer og turisme
  3. at udvikle produkter og oplevelser af høj kvalitet, som turisterne er villige til at betale mere for, og som kan forlænge sæsonen
  4. at udvikle Vadehavsområdet som en kulinarisk destination med tilknyttede bæredygtige natur- og fødevareoplevelser