Nyhed

Velkommen til vores nye hjemmeside

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse arbejder for en sammenhængende og lokalt forankret erhvervsfremmeindsats med udgangspunkt i virksomhedernes behov, muligheder og udfordringer i alle dele af Danmark. Derfor er vi glade for at præsentere en helt ny hjemmeside til de mange, som dagligt bruger erhvervsfremmebestyrelsen.dk.

  • 20. februar 2020

I dag er vi gået i luften med vores nye hjemmeside, og den byder på meget andet end nye farver og nyt design.

Blandt det nye er muligheden for at abonnere på særligt indhold, fx materiale fra bestyrelsesmøder og nye ansøgningsrunder. Det vil især komme vores store brugergruppe af eksisterende og potentielle operatører til gode.

Se, hvilke nyhedstyper du kan abonnere på

Vi har også gjort det lettere for vores brugere at finde frem til materiale om ansøgning, opstart, afrapportering og afslutning - uden at de bliver ledt videre til en anden hjemmeside. Som noget nyt har vi lavet tringuides, der giver et hurtigt overblik over projektforløb fra ansøgning til afslutning. Og brugere finder også såkaldte startpakker, der gør det nemt og overskueligt at hente en samlet pakke med relevante dokumenter. 

Find materiale og hjælp til ansøgning og projektadministration

I bestyrelsen lægger vi vægt på at have et solidt datagrundlag - og det kan nu også ses på vores hjemmeside. For dem, der ønsker helikopterperspektiv, har vi samlet en række udvalgte rapporter og analyser inden for hvert af vores indsatsområder. Samtidig er det også muligt at læse historier med erfaringer fra virksomheder, der har været med i et erhvervsfremmeprojekt - og dermed komme ned i jordhøjde og helt tæt på den enkelte virksomhed. 

Læs mere under Viden og data

Vi håber, at I bliver glade for den nye hjemmeside.

Venlig hilsen
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

PS Se også den nye præsentation af bestyrelsens medlemmer