Nyhed

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter CONNECTs arbejde med Springboards

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter CONNECT med syv mio. kr., så foreningen fortsat kan tilbyde Springboards til danske iværksættere og SMV’er, der har brug for et fagligt kick til deres forretningsudvikling.

  • 26. juni 2023
  • Digitalisering og automatisering
  • Innovation og styrkepositioner
  • Internationalisering
  • Iværksætteri
Forretningsudvikling - rådgivning - stockfoto

Foto: Colourbox

Det giver sved på panden hos de håbefulde iværksættere og virksomhedsejere, når de præsenterer deres businesscase for ekspertpanelet på CONNECTs Springboards. Foran dem sidder erfarne forretningsudviklere, serieiværksættere, konsulenter og ledere for at vurdere koncepter og forretningsmodeller - og de er klar til at levere deres bedste faglige pointer retur.

Sådan lyder opskriften på det koncept, som foreningen CONNECT samler et bredere økosystem inden for forretningsudvikling omkring. Det er et velafprøvet koncept, der skal guide både unge og erfarne ledere derhen, hvor deres ressourcer er bedst givet ud. Tid er i den sammenhæng ofte en knap ressource, da skinnerne lægges mens toget kører, så det handler om at få så meget som muligt rigtigt fra starten for at forkorte vejen til succes.

Siden 2019 har Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støttet arbejde med at introducere og videreudvikle Springboards, og med den nye bevilling støtter bestyrelsen en toårig indsats, der skal gøre det muligt for CONNECT og foreningens medlemmer at samle økosystemet, som består af private- og offentlige aktører, så yderligere 250 iværksættere og virksomheder kan få et skub i den rigtige retning og et kick til deres forretningsudvikling.

Læs evalueringen af den tidligere støttede indsats

Kort om indsatsen

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at støtte det landsdækkende nonprofit-erhvervsnetværk CONNECT med en bevilling på 7 mio. kr. fra de decentrale erhvervsfremmemidler frem til 2025. Det er Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses ønske, at tilbuddet fremadrettet i højere grad leveres i samarbejde med erhvervshusene.

Læs mere om bevillingen til CONNECT

Kontakt

Kontakt sekretariatet, hvis du vil vide mere om bevillingen til CONNECT Denmark.

Klaus Gunnestrup

Email: [email protected]

Telefon: 35 29 15 94