Operatør på den bornholmske fødevare-klyngeindsats

Info om indsatsen

  • Startdato

    1. juli 2015
  • Slutdato

    31. august 2018
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    4.172.324
  • EU-midler til projektet (kr.)

    2.013.914
  • Geografi

    Bornholm
  • Finansiering

    EU’s Regionalfond
  • Indsatsområde

    Innovation
  • Støttemodtagerens navn

    Bornholms Landbrug & Fødevarer

Projektbeskrivelse

Der etableres et partnerskab mellem Gourmet Bornholm – en del af den regionale madkultur, Bornholms Landbrug samt Bornholms Regionskommune, der udgør kernen i en ny styrket og formaliseret fødevareklynge. En klynge, der tilsammen vil råde over en bred vifte af kompetencer, til gavn for de virksomheder, hvor det er formålet at skabe innovation, udvikling, vækst og beskæftigelse.

Fødevareklyngen skal etablere en innovationsplatform, som kan styrke videndeling, proces- og produktudvikling samt høste synergigevinsterne herved.