Tilmeld dig webinar om ansøgningsrunden "Udvikling af turismeområder”

På webinaret kan du blandt andet høre mere om annonceringens rammer, herunder krav til ansøgning, organisering, finansiering mm. Du kan også blive klogere på, hvordan ansøgninger vil blive vurderet. 

Indhold

På webinaret får du information om vilkår for ansøgning om tilskud fra Regionalfonden til udvikling af turismeområder. Indsatsen skal bidrage til at skabe gode vilkår for udvikling i de områder, hvor turismens vækstpotentiale ikke udnyttes, og hvor vi ser et investeringsefterslæb. Til projekter under prioritet 3 “Udvikling af turismeområder” i Regionalfondsprogrammet, kan der gives tilskud til fysiske anlæg, faciliteter og anden turismerelateret infrastruktur, der med respekt for natur, miljø og kultur gør et område mere attraktivt, styrker kvaliteten af turismeproduktet og forbedrer forudsætningerne for yderligere private investeringer i området.  
Vi vil desuden gennemgå vigtige opmærksomhedspunkter, herunder vilkår for administration af tilskud, statsstøtte mm.
 

For at kunne besvare eventuelle spørgsmål bedst muligt, opfordrer vi potentielle ansøgere til at indsende spørgsmål på forhånd. I bedes indsende jeres spørgsmål senest mandag den 27. maj 2024 til  [email protected]  

Tid og sted

Informationsmødet holdes som webinar mandag den 3. juni 2024 kl. 09.30 - 11.00.

Tilmelding

Frist for tilmelding var fredag den 31. maj kl. 12.00.  

Billede af Cecilie

Kontakt

Kontakt os, hvis du vil vide mere om webinaret.

Cecilie Cassøe Hald

Email: [email protected]  

Telefon: 35 29 14 77