Bæredygtige spisesteder og madoplevelser på en bæredygtig solskinsø

Info om indsatsen

  • Startdato

    15. maj 2020
  • Slutdato

    30. juni 2023
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    1.336.552
  • Decentrale erhvervsfremmemidler (kr.)

    668.276
  • Geografi

    Bornholm
  • Finansiering

    Decentrale erhvervsfremmemidler
  • Indsatsområde

    Turisme
  • Støttemodtagerens navn

    Bornholms Landbrug & Fødevarer

Projektbeskrivelse

Turisme er et af de vigtigste erhverv på Bornholm, og COVID-19 har ramt det bornholmske turisterhverv hårdt på indtjeningen. Dette projekt vil bidrage til at afbøde dette på kort og på lang sigt med fokus på:

  • nye måder at møde gæsten
  • udvikling af bæredygtige og stedbundne madoplevelser
  • flere bæredygtige spisesteder
  • afprøvning af koncept ”Green Restaurant”

Det sker i et stærkt og bredt samarbejde. Viden og erfaringer vil blive delt med andre landdistrikter og vandkanter.