E. A. T. - Eating and Tourism

Info om indsatsen

  • Startdato

    28. januar 2021
  • Slutdato

    31. december 2024
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    2.300.000
  • Decentrale erhvervsfremmemidler (kr.)

    1.150.000
  • Geografi

    Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Hovedstaden, Sjælland
  • Finansiering

    Decentrale erhvervsfremmemidler
  • Indsatsområde

    Turisme
  • Støttemodtagerens navn

    VisitHerning

Projektbeskrivelse

Formålet med projektet er at bidrage til at ændre måden, der bliver spist, produceret og smidt mad ud på, når der arrangeres og deltages i events. Projektet skriver, at forandringen skal give gæsten i kommunerne Herning og Ikast-Brande en mere bæredygtig og bedre oplevelse ved publikums- og forretningsevents.

Ansøger vil med projektet skabe madoplevelser, der skal give turister mulighed for at vælge den madoplevelse, som er den rette for dem og gøre det muligt at vælge bæredygtigt.

Med denne indsats ønsker projektet at sætte skub i turismeaktørernes bæredygtige omstilling med aktiviteter såsom:

  • udvikling i fællesskab
  • faglig sparring 
  • nye typer af samarbejder 
  • kompetenceudvikling
  • en fælles infrastruktur
  • produktudvikling
  • udvikling af nye forretningsmodeller

Projektet vil gennem aktiviteterne skærpe sine produkter og services til en ny international konkurrencesituation.