FUTURE FOOD & BIORESSOURCE INNOVATION DK

Info om indsatsen

  • Startdato

    12.11.2019
  • Slutdato

    31.12.2022
  • Samlede støtteberettigede projektudgifter (kr.)

    40.390.632
  • EU-støtte til projektet (kr.)

    20.138.223
  • Decentrale erhvervsfremmemidler (kr.)

    4.784.447
  • Geografi

    Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Hovedstaden, Sjælland, Bornholm
  • Finansiering

    Regionalfonden, Decentrale erhvervsfremmemidler
  • Indsatsområde

    Innovation
  • Støttemodtagerens navn

    FBCD A/S

Projektbeskrivelse

FFBI bygger ovenpå på erfaringer og resultater fra tidligere projekter og har til formål at udvikle et innovationsprogram for fødevarer og bioressourcer. Programmet skal skabe nye innovative produkter/services i danske SMV’er gennem innovationssamarbejder med vidensinstitutioner og på den måde øge antallet af innovative virksomheder.

Projektets målgruppe er danske SMV’er, der er aktive indenfor fødevarer og bioressourcer.

Hvert enkelt innovationssamarbejde skal faciliteres individuelt og understøttes med netop de services, den viden og kompetencer, der følger af deltagervirksomhedernes innovationsbehov.

Projektet forventer at opnå 15 virksomheder, der modtager støtte med henblik på at introducere produkter, der er nye på markedet eller nye for virksomheden. Projektet forventer ydermere at opnå 4 virksomheder, der har udviklet koncepter til nye produkter eller løsninger indenfor projektperioden, samt 8 nye innovative virksomheder efter endt projektperiode.

Se slutevaluering af projektet

Hent PDF