Bestyrelsesmøder i 2019

Her finder du dagsordener, referater og bilag fra bestyrelsens første leveår. 

Bestyrelsens sjette og sidste møde i 2019 blev holdt hos Erhvervshus Sjælland i Sorø. Erhvervsministeren deltog i mødet indledningsvis - det samme gjorde repræsentanter for erhvervshusenes bestyrelser. På dagsordenen var desuden bestyrelsens beslutning om tilskud til en række konkrete initiativer, blandt andet inden for iværksætteri. 

Materiale fra mødet

Bestyrelsens femte møde i 2019 blev holdt i erhvervshus-filialen i Horsens. På dagsordenen var en række specifikke udmøntninger, herunder blandt andre knap 100 mio. kr. til grøn og cirkulær omstilling i SMV'er. 

Materiale fra mødet

Bestyrelsens fjerde møde i 2019 blev holdt hos Erhvervshus Sydjylland i Vojens. På dagsordenen var blandt andet arbejdet med erhvervsfremmestrategien for 2020 og frem og en række nye udmøntningstemaer.

Materiale fra mødet

Årets tredje bestyrelsesmøde blev holdt i Odense hos Erhvervshus Fyn. På mødet blev bestyrelsen introduceret til opgaven med at udpege styrkepositioner, og IRIS Group præsenterede to analyser, der skal danne grundlag for udpegningen. 

Materiale fra mødet

Årets andet mødet blev holdt i Aalborg den 26. marts. På dagsordenen var blandt andet strategiprocessen og en udmøntninger i 2019.

Materiale fra mødet

Det første bestyrelsesmøde i 2019 blev holdt i København den 29. januar. Erhvervsministeren deltog indledningsvis. På dagsordenen var desuden udmøntning af midler i 2019.

Materiale fra mødet